Büyükaltay.Org Portal Sayfasına Git
Facebook

"; urchinTracker();
Yeni Cevap 

Konuyu DeÄŸerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senin Derdindeyim
Yazar Mesaj
Mustafa Durak Çevrimdışı
Altay'a Adanmış Hayat

Rep Puanı: 70
Yas: 17

RE: Senin Derdindeyim
Göztepe A.Ş.'nin yeni bestesini duymuşsunuzdur : "Sen Yüreğime Huzur Veren."

Bu beste internete düştükten sonra, Göztepe A.Ş. ile ilgili tüm sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarda paylaşıldı. Tabi sadece 1 kere değil. Belirli süre aralıklarla paylaşıldı. Taraftara ezberletilmeye çalışıldı. Ve bunda da başarılı oldular. Son Denizli deplasmanında da gayet iyi söylemişler besteyi.

Bizde de gayet kaliteli besteler var ama tribünde söylenmeyen. Üstelik bu bestelerin çoğunu taraftarlarımız ezbere biliyor. Örneğin, geçen Gündoğdu toplantısında "Peşindeyiz Heryerde" söylendi çimlerdeyken, Bornova meydanda Bornovalılar ile toplanmıştık orada da "Canın Sağolsun Altay" söylenmişti. Tribüne yeni bestelerin girmesi istense, ben eminim pek zorluk çekilmez ama tabi bunun için de emek harcanması şart.

www.BuyukAltay.Org

Dert içinde sevinci bul da yaşa,
Haksız düzende haklı ol da yaşa.
09-14-2011 10:20 PM
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
Burak Yıldız Çevrimdışı
Seyirci
**

Rep Puanı: 2
Yas: Unknown

Katılıyorum Mustafa. Göztepe bu konuda gerçekten çok iyi. Adamlar beste yapıyor 1 hafta içinde herkes ezberliyor ve tribünde söyleniyor. Adamlarda birlik beraberlik var. Facebook'ta çok çabuk organize oluyorlar. Bir maç etkinliği açıyolar herkes listesini falan davet ediyor. Günde en az 4 tane göztepe maç etkinliği geliyor. Böylece daha çok kitleye ulaşıyolar..

www.BuyukAltay.Org

Vazgeçenler Bizden Değildir.
09-14-2011 11:11 PM
Mustafa Durak Çevrimdışı
Altay'a Adanmış Hayat

Rep Puanı: 70
Yas: 17

Biz ne yazık ki sanal alemin nimetlerinden pek fazla yararlanmıyoruz gibi...

www.BuyukAltay.Org

Dert içinde sevinci bul da yaşa,
Haksız düzende haklı ol da yaşa.
09-14-2011 11:17 PM
Burak Yıldız Çevrimdışı
Seyirci
**

Rep Puanı: 2
Yas: Unknown

Aynen bende öyle düşünüyorum

www.BuyukAltay.Org

Vazgeçenler Bizden Değildir.
(En son düzenleme: 10-05-2011 03:24 PM Burak Yıldız.)
09-15-2011 12:12 AM
Deniz Uğur Kemahlı Çevrimdışı
Altay'a Adanmış Hayat

Rep Puanı: 20
Yas: 19

Şimdi burada genç heyecanlı arkadaşlara bir şeyler demek isterdim ama hayallerinizi yıkmayayım. En iyisi için uğraşmak güzel şey ama önümüzde değişik türden çözülemeyen sorunlar var.

Dile getirebileceğim tek bir sorun var: Karşıyaka ve Göztepe'nin bizden daha fazla taraftarı var. Ben bunu yadırgamıyorum açıkçası. Çünkü biz artık bir semt takımı ya da ilçe takımı değiliz. Alsancak artık Altay'ın değil, Alsancak artık dersanelerin, Burger King, McDonalts ve Starbucks'ların. Alsancak'ta şu anda Gozza store bile var.

Biz bunun sıkıntısını çekiyoruz ve bunun sıkıntısını çekerken de küme düştük. Göztepe onursuz bir şekilde olsa da üst üste 3 kez lig yükseldi. Bu anlamda kendimizi Göztepe'yle kıyaslamanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum. 5 yıl önce İmam daha Göztepe'yi almamışken Göztepe ne haldeydi, taraftarı nerdeydi, şimdi nerde, bunu bir düşünmek lazım...

www.BuyukAltay.Org

"Ekonomik eşitlik olmaksızın verilen politik eşitlik bir teranedir, bir sahtekarlıktır, bir yalandır; ve işçiler yalan istemiyorlar." Mikhail Aleksandroviç Bakunin
09-15-2011 01:36 AM
Mehmet Emin Oğul Çevrimdışı
Seyirci
**

Rep Puanı: 1
Yas: 24

tribün liderleri lalalalaylaylay saldır büyük ALTAY, param yok pulum yok, saldırsana ALTAY, saldırın durmadan vs. marşlardan başka marş söyletmiyorlar dolayısıyla tribün olarak sıfırız bundan 3 sene önce sopalı pankart yaptık 40-50 tane ilk 2 maç var 3. maç yok millet eve götürmüş pankartları var mı böyle bişi gece 4 kadar o pankartlar için uğraştık ama ne diye millet alıp götürsün diye amacımız tribünü güzelleştirmek ti ama bazı arkadaşlar evlerini güzelleştirdi sanırım ve ben ilk maçlara geldiğim günkü tribünle şu anki tribün arasında dağlar kadar fark var ve git gide de daha kötü oluyoruz. maç izlemeye getirdiğin bi arkadaşını bi daha maça getirecek bi ambians yok. görsellik yok.

www.BuyukAltay.Org

ALSANCAK TAYFA
09-15-2011 03:02 PM
Mehmet Durandal Çevrimdışı
Altay'a Adanmış Hayat

Rep Puanı: 30
Yas: 29

gençlik hepiniz baya giydirmişsiniz bizim tribüne de bu sayfa (besteler ve multimedya sayfaları) ziyaretçilere açık sayfalarklasik.gif o nedenle sizi içeri alalım orada giydirin.

www.BuyukAltay.Org

HEY ALTAY'LI!!! HEY ALTAY'LI!!!
ŞAMPİYONLUK YAKLAŞTI...
10-05-2011 03:10 AM
Yeni Cevap 

• PaylaÅŸ
  • Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu konuya abone ol
Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi